Hadiahkan Vitamin Untuk Ibu Bapa Tersayang Anda Yang Sering Mengadu Sakit.

on
10 Ogos 2017Seringkali diusia emas , ibu bapa kita yang uzur mengadu sakit-sakit sendi dan lutut serta tulang yang semakin rapuh.
Bagi mengatasi masalah ini saya mengesyorkan anda untuk mendapatkan Ostematrix Shaklee dan Omega Guard untuk Ibu Bapa.

Image result for ostematrix sahabat sendi

Manfaat Ostematrix Shaklee


Ostematrix Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen.
Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi.

Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium.
Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis.Manfaat Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee adalah omega3 yang melambatkan degradasi tulang rawan. Ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi. Jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. omeg- juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas.

Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak omega3 bersama glukosamina dapat meningkatkan kesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sahaja.Jangan biarkan sakit sendi dan lutut orang tua kita mengganggu pergerakan harian seharian mereka.

Gabungan berdua ini sangat berkesan dalam membantu melegakan sakit sendi dan melancarkan kembali pergerakan sendi. Sakit sendi tidak asing lagi untuk golongan tua, namun kita orang muda juga kerap mengalaminya. Jadi, sebelum terlambat dan merana akibat arthritis atasinya dengan amalkan Ostematrik dan omega sebagai pemakanan tambahan yang harus di ambil setiap hari

Ingin menghadiahkan Ostematrik dan omega guard untuk kedua ibu bapa. Anda boleh terus hubungi saya untuk mendapatkan harga yang berpatutan. 

KEZIA WAN,
Whatssap : 017-817.3762
Your Shaklee Independent Distributor

***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***
Be First to Post Comment !
Catat Ulasan