Jumlah Paparan Halaman

13 November 2016

[ KISAH CINTA ]

Seharian fikir idea untuk task kali ni. Mencabar ye kezia :P.

Perkenalan kami on 2013, waktu tu saya baru masuk ke alam pekerjaan baru. Kira dia senior saya lah.

First time jumpa sewaktu QC memperkenalkan saya dengan semua staff. Waktu dia tengah wiring,dia Senyum. Dalam hati, ehh cute juga, sebab dia badan sama size saya. Golongan yang cute miut :P.

One day, group dia orang kena serap ke section kami untuk wiring tray. Masa tu dia jenis yang malu malu kucing. Saya pulak suka usik. Satu hari group leader suruh saya kacau dia.

Uit, dia cakap kamu suka saya. Ya mehhh?? Toink kemerahan muka lelaki. Terus Seharian dia kena usik. Adakah mereka berpakat nak satu akan kami?? Apapun thanks :P

Start from that day, dia selalu cari peluang nak kenal. Bawa tengok movie, dinner, Sehingga suatu hari saya usik dia.

Kamu bawa saya jalan-jalan ni confirm tak pergi jual saya kahh? Hahah

Next day padan muka kena bawa jumpa keluarga dia without notice. Nahh kan. Start dari sana kami berkawan sampai dah masuk alam perkahwinan.

Sekarang anak sudah seorang :*. Permata hati keluarga kami.




Akhirnya Siap juga task ni. Malu nak kenang kisah cinta bila dah jadi mak mak ni. Buat kak zura, task akak mengasah memory saya 3 tahun lalu. Jangan beri task yang mencabar lagi k. Hihi sayang akak :*

Siap suami tanya,

Busy juga dengan hp.

Shh Jangan bising,saya sedang buat karangan ni. Hahaha

Jangan menyampah yerr bagi yang sudah membaca.





#Gelombangshaklee
#Team3
#Taskday9