Jumlah Paparan Halaman

25 Oktober 2016

Penangan Basic h Shaklee yang AWESOME

Basic H Shaklee adalah salah satu produk Shaklee di bawah rangkaian Get-Clean Home Care System (Produk Kesihatan Kediaman). Ianya dihasilkan daripada sumber jagung dan kelapa dan tiada tambahan bahan kimia merbahaya.

JIMAT HAMPIR RM310 DENGAN BASIC H

Hari ini saya bawakan 2 review tentang penggunaan produk Basic H Shaklee. 

Housekeeping stor terjumpa pulak carseat anak. Rupa carseat dah serupa belacan yang sudah ditumbuk dan dijemurkan.


Sayangnya nak buang sebab cost beli dulu bukan nya murah. RM310 

Tiba-tiba teringat Basic H di sinki 

Dengar ramai yang kata Basic H adalah pencuci seribu kegunaan. 
Apa kata kita try 




Taraaa 

Jimat hampir RM200, tak perlu dah beli carseat baru.
Semua sebab penangan Basic H. Memang sangat best

Review ke 2 pula 

Bertahun dah tak cuci. Bukan sebab kemalasan ye tetapi sebab tidak tahu solution untuk menggosok kotoran degil tersebut.

Selepas dari penangan carseat anak berubah jadi carseat baru, so kita try lah untuk cushion kereta dan taraaaaaaa seperti gambar yang pembaca lihat.

Cushion kereta bertukar jadi seperti pertama kali kita beli kereta ni

Syukur tak melepas duit hantar ke tempat cuci kereta


Basic H pencuci serba guna. Tanpa bahan kimia, selamat untuk semua terutama anda yang mempunyai kulit sensetif atau anak yang alergi dan selamat untuk bumi kita juga. 

Murah je pun sebotol tahan setahun tengok cara penggunaan kita



Kezia, macam mana nak buat order beli Basic H Shaklee ni. Senang je, boleh hubungi saya dari whatsapp/telegram/facebook

FACEBOOK: KEZIA WAN

SHAKLEE ID: 1197756
EMEL: IBELIEVE1902@GMAIL.COM
CONTACT NO: 017 817 3762






***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***