Jumlah Paparan Halaman

29 Julai 2016

[ VIVIX MAHAL ]

Selasa lepas mami tersayang mesej beritahu bahawa kolestrol dia tinggi balik, Bacaan bawah 100! Lepas itu ada masalah dalam hati. Mami complaint sukar nak bernafas juga.

Hati anak mana tidak risau? Rasa ingin terbang terus ke Brunei angkat balik tinggal dengan saya di Miri guna “PINTU DORAEMON’’. Tapi apakan daya “PINTU DORAEMON’’ hanya dogengan. 

Siasat apa penyebab? Rupanya Vivix mami dah habis bulan 5 lepas. Supplement lain pulak habis kena tebas orang yang tak kenang budi.
Pity Mami.

Sejak saya join Shaklee, saya memang akan supply mami supplement. Kesihatan dia sangat diberkati & di puji oleh doctor sejak consume Shaklee.
Hati anak mana tidak gembira kan?

Sebut pasal vivix, produk premium Shaklee, bagi saya vivix memang mahal. Tetapi khasiat vivix tidak dapat dinafikan. Product tersebut standing harga, tetapi kesihatan mami pulak tiada harganya.

Bulan ini ada promotion so saya dengan abang saya Jesmand Raymond berpakat ingin membeli untuk mami. Berpakat supaya kesihatan mami beransur baik.

Hubungi saya untuk Purchase 
Facebook: Kezia Wan
FB Page: Healthylife Wardrobe
Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762

Bagaimana nak dapat harga lebih murah?
>> Jadi ahli 👥
>> Beli VIVIX bulan ni - dapat jimat 5% 🍷🍷 atau pun dapat free sebotol (ada 2 pakej disediakan. Kedua-dua pakej percuma KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.

#GelombangShaklee
#Team3
#BlessedShaklee



***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***