Jumlah Paparan Halaman

29 Julai 2016

[ KISAH UPLINE ]

Korang nak tahu? Business Shaklee ni adalah MLM. Cerita tentang MLM ni semestinya bersangkut paut dengan upline &downline. Tetapi kami di Shaklee bahasakan mak, nenek, anak, cucu, cicit.. Lebih kekeluargaan kan?

Mak Shaklee saya , Azreen Ahmed . Dalam#TaskDay1 saya pernah cerita bagaimana saya berkenalan dengan dia. Ya berkenalan tetapi tidak pernah berjumpa . Even tidak pernah berjumpa, ikatan antara kami seperti sudah bertahun kenal. Nak tahu kenapa wujudnya ikatan sebegitu??

KEPERCAYAAN !

Kenapa dengan kepercayaan?? Even kami jauh tetapi ada teknologi canggih yang mengeratkan hubungan Shaklee kami.

Everday, since saya berjinak dengan Shaklee. Dia tidak pernah jemu memberi bimbingan dari awal saya join Shaklee sehingga la sekarang.

Dia sentiasa ada setiap kali saya memerlukan. Nasihat demi nasihat yang diberi untuk sentiasa tabah dalam menghadapi dunia bisnes. Nak Berjaya tidak terus di atas,

Ada kisah MLM yang upline tidak disukai downline tetapi Upline saya ni lain bagi saya, Hubungan yang di hulurkan dengan saya seperti saya keluarga sendiri biarpun kami berlainan AGAMA, BANGSA, & NEGERI. Mana nak dapat?? Hanya di SHAKLEE je 

Nak Cerita tentang keluarg SHAKLEE saya. 1 post tak cukup. Biar setakat ni saya suarakan kegirangan hati saya kerana dapat berkenalan dengan IK family saya. To my nanny & great2 nany Chamomile Karla Kay Karina Dafina . You the best 

#Gelombangshaklee
#Team3
#TaskDay4
#Blessedshaklee






Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***