Jumlah Paparan Halaman

25 Julai 2016

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE & BAGAIMANAN PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE MEMBANTU BISNES SAYA BERKEMBANG

[ KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE ]


Setiap kali saya beranak untuk Shaklee, bakal anak Shaklee saya tu akan tanya soalan yang wajib di tanya iaitu,

Jadi ahli Shaklee ni ada KELEBIHAN ke kezia??

Untuk bakal anak Shaklee saya yang akan datang, Let your  Shaklee mom to be  selesaikan tanda soal di fikiran anda.

  1. Modal serendah RM65 only for lifetime membership
  2. Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
  3. Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus. 
  4. BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.
  5. ACCESS kepada SPECIAL GROUP (FB & Whatsapp) kami  untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.
  6. Berpeluang mendapat trip 5 bintang melancong dari Shaklee.





[ BAGAIMANAN PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE MEMBANTU BISNES SAYA BERKEMBANG ]

Korang nak tahu? Sistem online banyak membantu saya kembangkan bisnes secara lebih efektif.
  1. Online system boleh di proses dimana saja dan bila-bila masa asal ada line internet.Saya dekat Miri Sarawak, di borneo satunya branch Shaklee yang terdekat pun di KK sabah. Saya tak pernah pijak pun lantai Shaklee untuk order . Saya just click shaklee2u semua settle.
  2. Tak perlu simpan stockYang ini saya suka! Stock tak perlu menimbun. Ada order adalah barang. So saya tak rugi nak keep in hand stock sampai tunggu ada customer nak order, tup2 expired pulak dah.. kan rugi??
  3. Penghantaran pulak dari pihak Shaklee sendiri kepada customer kitaIni pun saya suka! Click je Shaklee2u. Shaklee tolong poskan. Saya tak perlu beratur dekat courier service. Paling best penghantaran kita Shaklee insurancekan. Ada kes barang rosak. Shaklee gantikan.
  4. Nak daftar ahli pun di hujung jariDulu kalau , Ahli baru kena isi form fizikal, kena sign. Imagine kalau awak dan saya berlainan negeri? Tak kan payah kita nak berurusan sekadar nak jadi member kan. Tetapi sekarang semua mudah di hujung jari je. Just isi FORM ONLINE, saya akan dapat email dan saya uruskan pendaftaran. Senangkan

Terkobar-kobar selepas mengetahui kelebihan Shaklee selepas mengetahui? Jangan segan nak hubungi saya tau #Whatsapp0178173762 . Penerangan TIPTOP akan diberikan.


#anakkuwirakushaklee






Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***