Jumlah Paparan Halaman

21 Julai 2016

[ BAGAIMANA SAYA BERTEMU SHAKLEE ]


Ehh ehh macam nak cerita ttg cinta hati pulakk .
Memang pun dah jatuh cinta dari setahun yang lalu & still counting .

Kisah saya bertemu dengan SHAKLEE ni sebab azam dari hati si ibu yang ingin menyusu anak sehingga dua tahun biarpun status “Working Mom”. Puji Tuhan Lihan masih Fully BF di usia 1 tahun 5 bulan. Rencana Tuhan tu sangat indah. [Shaklee + Breastfeeding]

Liku-liku sebelum jumpa Shaklee memang pengalaman hitam & meninggalkan kesan dalam kehidupan seharian saya. Apa tak, di usia Lihan 3 bulan, langsung tiada stok di rumah untuk dia sewaktu saya bekerja. Lihan kais pagi makan pagi, kais petang makan petang. Hati ibu mana tak sedih. Tapi azam yang kuat dalam hati percaya pasti Tuhan akan buka jalan untuk masalah saya. Banyak Milkbooster yang sudah saya try tetapi tiada kesan positive.

Sehingga lah saya kenal Azreen Ahmed , kenal Shaklee. Di sana saya di masukkan ke group ibu2 menyusu. Di beri kata2 semangat yang sangat saya perlukan. Saya ikut semua nasihat ! Thanks God sampai sekarang rezeki Lihan melimpah ruah sehingga perlu beli “Deep Freezer Chest” khas untuk stock EBM.

Disebabkan itu saya tidak pernah henti2 post mengenai Shaklee sbb saya sudah dapat Shaklee effect dlm diri saya supaya rakan2 dlm friendlist saya tahu akan Effect Shaklee.

Terima kasih sebab sudi membaca kisah saya dengan Shaklee .

Ingin mempunyai kisah dengan Shaklee?

Jangan segan bertanya.


#Gelombangshaklee
#Team3
#TaskDay1
#Blessedshakle





Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762





***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***