Jumlah Paparan Halaman

29 Julai 2016

[ KISAH UPLINE ]

Korang nak tahu? Business Shaklee ni adalah MLM. Cerita tentang MLM ni semestinya bersangkut paut dengan upline &downline. Tetapi kami di Shaklee bahasakan mak, nenek, anak, cucu, cicit.. Lebih kekeluargaan kan?

Mak Shaklee saya , Azreen Ahmed . Dalam#TaskDay1 saya pernah cerita bagaimana saya berkenalan dengan dia. Ya berkenalan tetapi tidak pernah berjumpa . Even tidak pernah berjumpa, ikatan antara kami seperti sudah bertahun kenal. Nak tahu kenapa wujudnya ikatan sebegitu??

KEPERCAYAAN !

Kenapa dengan kepercayaan?? Even kami jauh tetapi ada teknologi canggih yang mengeratkan hubungan Shaklee kami.

Everday, since saya berjinak dengan Shaklee. Dia tidak pernah jemu memberi bimbingan dari awal saya join Shaklee sehingga la sekarang.

Dia sentiasa ada setiap kali saya memerlukan. Nasihat demi nasihat yang diberi untuk sentiasa tabah dalam menghadapi dunia bisnes. Nak Berjaya tidak terus di atas,

Ada kisah MLM yang upline tidak disukai downline tetapi Upline saya ni lain bagi saya, Hubungan yang di hulurkan dengan saya seperti saya keluarga sendiri biarpun kami berlainan AGAMA, BANGSA, & NEGERI. Mana nak dapat?? Hanya di SHAKLEE je 

Nak Cerita tentang keluarg SHAKLEE saya. 1 post tak cukup. Biar setakat ni saya suarakan kegirangan hati saya kerana dapat berkenalan dengan IK family saya. To my nanny & great2 nany Chamomile Karla Kay Karina Dafina . You the best 

#Gelombangshaklee
#Team3
#TaskDay4
#Blessedshaklee






Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

[ Mudahnya berbisnes Shaklee! Semuanya dihujung jari. Klik klik jadi. ]


Hari ni saya nak sharing betapa mudahnya saya berbisnes dengan Shaklee. Buat bisnes shaklee sekarang senang saja. Hanya di hujung jari jemari. Yang penting ada handphone, ada internet dan paling penting kena ada RAJIN. kalau senang tapi tak rajin pon tak boleh jalan juga.

Modal serendah RM65 only for lifetime membership, Setiap kali order masuk saja kita just click shaklee2u saja. Paling best hari cuti pun order masuk, boleh terus order online, & tak memerlukan sid untuk simpan stock, tak payah pergi pejabat pos, tak perlu hadap jammed, tak perlu berhujan berpanas. Semua shaklee yang settlekan. Awesome tak?

Ramai yang memandang sinis bila saya katakan Shaklee adalah MLM. Maklumlah, biasanya orang kaitkan MLM dengan head-hunting, cari downline, penuhkan kaki-kaki dan sebagainya. Itu cuma satu cara untuk cepat naik dalam MLM.Banyak lagi cara perniagaan MLM dijalankan. Dan SHAKLEE bukan salah satu darinya.

Nak tahu, ini kerja kedua saya selain kerja tetap saya sekarang & saya menyimpan hasrat terbesar ingin menjadikan bisnes Shaklee ini kerja tetap saya di masa akan datang. AMIN

Shaklee Id : 1197756
Call/Whatapps: 0178173762

#Gelombangshaklee
#Team3
#TaskDay2
#BlessedShaklee






Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762



***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

[ VITAMIN SHAKLEE YANG TERINGIN SAYA CUBA ]

Jumaat terakhir di bulan Julai 2016. Nak Cerita sikit tentang vitamin Shaklee yang belum pernah saya cuba & teringin sangat nak cuba..
Kenapa rasa nak sangat cuba??
Nutriferon merupakan salah satu produk istimewa keluaran Shaklee. Produk ini telah dipatenkan dan hanya akan jumpa produk ini di Shaklee
Nutriferon dihasilkan dengan kombinasi tumbuhan seperti biji labu, benih plantago. Bunga Japanese honey suckle & bunga safflower.


Nutriferon berfungsi untuk menguatkan system imun dengan menggalakan penghasilan semulajadi dalam tubuh badan kita. Awak nak tahu tak? Sesetengah penyakit yang berkaitan dengan lemah system imun memerlukan INTERFERON untuk dicucuk ke dalam tubuh badan kita. Walaubagaimanapun,
INTERFERON yang dicucuk ke dalam tubuh badan mungkin menpunyai kesan sampingan kepada tubuh badan.
Berbeza dengan nutriferon ini, kandungan semulajadi di dalam setiap sachet dapat menggalakkan penghasilan INTERFERON secara semulajadi tanpa memerlukan suntikan.

Nak tahu apa keunikan Nutriferon ni ??
Jeng jeng …

Antara keunikan Nutriferon Shaklee ialah kandungannya tidak bertoksik. Ianya diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang terbukti selamat untuk tubuh badan. Penggunaan Nutriferon ini juga tidak memberikan kesan sampingan. Selain dipaten untuk Shaklee, Nutriferon ini telah terbukti secara klinikal akan keberkesanannya.
Manfaat Utama Nutriferon
1. Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari.
Ianya merupakan interferon semulajadi dan kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh.
2. Melawan kanser dan tumor.
Interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain itu, ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan semasa rawatan kemoterapi di kalangan pesakit kanser.
3. Melindungi dari influenza
Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selsema, flu, alergi, inflamasi dan influenza.
4. Meringankan stres dan kelesuan
Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk.
5. Melambatkan penuaan
Formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. Oleh itu, sel-sel dalam badan akan menjadi lebih sihat.
6. Mengurangkan infeksi pesakit Hepatitis
Keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual, muntah dan lain-lain kepada pesakit Hepatitis B dan C.
7. Mengurangkan simptom PMS
Terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, imsomnia dan mood swing.
Kenapa saya belum cuba Nutriferon lagi?
Untuk memiliki benda ajaib ini, saya belum bertemu jodoh lagi dengannya .
Bila sudah ada seruan pasti akan saya miliki. Buat masa ni biar saya bercinta dulu dengan Set Menyusu Shaklee yang juga mempunyai 1001 kebaikan untuk saya & Kirschen Lihan kesayangan saya .

Hubungi saya untuk Purchase sekiranya dah jatuh cinta Facebook: Kezia wanFB Page: Healthylife Wardrobe
Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762



***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

[ VIVIX MAHAL ]

Selasa lepas mami tersayang mesej beritahu bahawa kolestrol dia tinggi balik, Bacaan bawah 100! Lepas itu ada masalah dalam hati. Mami complaint sukar nak bernafas juga.

Hati anak mana tidak risau? Rasa ingin terbang terus ke Brunei angkat balik tinggal dengan saya di Miri guna “PINTU DORAEMON’’. Tapi apakan daya “PINTU DORAEMON’’ hanya dogengan. 

Siasat apa penyebab? Rupanya Vivix mami dah habis bulan 5 lepas. Supplement lain pulak habis kena tebas orang yang tak kenang budi.
Pity Mami.

Sejak saya join Shaklee, saya memang akan supply mami supplement. Kesihatan dia sangat diberkati & di puji oleh doctor sejak consume Shaklee.
Hati anak mana tidak gembira kan?

Sebut pasal vivix, produk premium Shaklee, bagi saya vivix memang mahal. Tetapi khasiat vivix tidak dapat dinafikan. Product tersebut standing harga, tetapi kesihatan mami pulak tiada harganya.

Bulan ini ada promotion so saya dengan abang saya Jesmand Raymond berpakat ingin membeli untuk mami. Berpakat supaya kesihatan mami beransur baik.

Hubungi saya untuk Purchase 
Facebook: Kezia Wan
FB Page: Healthylife Wardrobe
Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762

Bagaimana nak dapat harga lebih murah?
>> Jadi ahli 👥
>> Beli VIVIX bulan ni - dapat jimat 5% 🍷🍷 atau pun dapat free sebotol (ada 2 pakej disediakan. Kedua-dua pakej percuma KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.

#GelombangShaklee
#Team3
#BlessedShaklee



***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

25 Julai 2016

SHAKLEE DI YAKNI SELAMAT


Ermm boleh di percayai ker Entry Makcik ni ? Sesedap dia je nak tulis .

Pin Pin, Sebelum nak judge. Berikan saya sedikit masa anda untuk mengetahui lebih lanjut lagi.

Tak rugi membaca untuk menambah jambatan ilmu anda tentang Shaklee.
Keselamatan dan standard Shaklee tiada tandingannya bagi memastikan produk “Always Safe” .

Awak nak tahu??
Shaklee telah melaburkan lebih $250 juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.

Shaklee juga menjalankan 350 ujian bagi setiap kandungan dan 100,000 ujian kualiti produk serta 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap tahun.

Shaklee hanya memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk Shaklee.

Produk Shaklee tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya yang terdapatdalam produk pesaing.

Shaklee bekerjasama dengan ahli toksikologi bagi mengembangkan senarai bahan kimia yang berpotensi berbahaya kepada manusia dan Shaklee mengemaskini senarai ini bagi memastikan bahan-bahan kimia ini tidak mencemari sebarang produk Shaklee.

Apa yang tiada dalam produk Shaklee??
1. Tiada Bahan Tiruan
2. Tiada Perisa Tiruan
3. Tiada Pemanis Tiruan
4. Tiada Pengawet Tiruan
5. Tiada Pewarna
6. Tiada MSG
7. Tiada Lemak Trans
8. Tiada Bahan Kimia
9. Tiada Paraben
10. Tiada Bisfenol A
11. Tiada Dakwat Toksik
12. Tiada peluntur Klorin
13. Tiada Formaldehid
14. Tiada Natrium Hidroksi

Baiklah, saya sertakan video PM Dr K Sow Kooi Teik yang telan 100 lebih biji produk shaklee dengan mudah. Dalam 1 hari 3 kali pengambilan. Sudah melebihi 27 tahun routine telan sup Shaklee macam tu...Makin lama makin sihat.

Ingin menjadi sebahagian dari Shaklee Effect?

Jangan segan untuk hubungi saya


#GelombangShaklee
#TaskDay3
#Team3
#BlessedShaklee



video


Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762



***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE & BAGAIMANAN PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE MEMBANTU BISNES SAYA BERKEMBANG

[ KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE ]


Setiap kali saya beranak untuk Shaklee, bakal anak Shaklee saya tu akan tanya soalan yang wajib di tanya iaitu,

Jadi ahli Shaklee ni ada KELEBIHAN ke kezia??

Untuk bakal anak Shaklee saya yang akan datang, Let your  Shaklee mom to be  selesaikan tanda soal di fikiran anda.

  1. Modal serendah RM65 only for lifetime membership
  2. Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
  3. Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus. 
  4. BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.
  5. ACCESS kepada SPECIAL GROUP (FB & Whatsapp) kami  untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.
  6. Berpeluang mendapat trip 5 bintang melancong dari Shaklee.





[ BAGAIMANAN PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE MEMBANTU BISNES SAYA BERKEMBANG ]

Korang nak tahu? Sistem online banyak membantu saya kembangkan bisnes secara lebih efektif.
  1. Online system boleh di proses dimana saja dan bila-bila masa asal ada line internet.Saya dekat Miri Sarawak, di borneo satunya branch Shaklee yang terdekat pun di KK sabah. Saya tak pernah pijak pun lantai Shaklee untuk order . Saya just click shaklee2u semua settle.
  2. Tak perlu simpan stockYang ini saya suka! Stock tak perlu menimbun. Ada order adalah barang. So saya tak rugi nak keep in hand stock sampai tunggu ada customer nak order, tup2 expired pulak dah.. kan rugi??
  3. Penghantaran pulak dari pihak Shaklee sendiri kepada customer kitaIni pun saya suka! Click je Shaklee2u. Shaklee tolong poskan. Saya tak perlu beratur dekat courier service. Paling best penghantaran kita Shaklee insurancekan. Ada kes barang rosak. Shaklee gantikan.
  4. Nak daftar ahli pun di hujung jariDulu kalau , Ahli baru kena isi form fizikal, kena sign. Imagine kalau awak dan saya berlainan negeri? Tak kan payah kita nak berurusan sekadar nak jadi member kan. Tetapi sekarang semua mudah di hujung jari je. Just isi FORM ONLINE, saya akan dapat email dan saya uruskan pendaftaran. Senangkan

Terkobar-kobar selepas mengetahui kelebihan Shaklee selepas mengetahui? Jangan segan nak hubungi saya tau #Whatsapp0178173762 . Penerangan TIPTOP akan diberikan.


#anakkuwirakushaklee






Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762


***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***

21 Julai 2016

[ BAGAIMANA SAYA BERTEMU SHAKLEE ]


Ehh ehh macam nak cerita ttg cinta hati pulakk .
Memang pun dah jatuh cinta dari setahun yang lalu & still counting .

Kisah saya bertemu dengan SHAKLEE ni sebab azam dari hati si ibu yang ingin menyusu anak sehingga dua tahun biarpun status “Working Mom”. Puji Tuhan Lihan masih Fully BF di usia 1 tahun 5 bulan. Rencana Tuhan tu sangat indah. [Shaklee + Breastfeeding]

Liku-liku sebelum jumpa Shaklee memang pengalaman hitam & meninggalkan kesan dalam kehidupan seharian saya. Apa tak, di usia Lihan 3 bulan, langsung tiada stok di rumah untuk dia sewaktu saya bekerja. Lihan kais pagi makan pagi, kais petang makan petang. Hati ibu mana tak sedih. Tapi azam yang kuat dalam hati percaya pasti Tuhan akan buka jalan untuk masalah saya. Banyak Milkbooster yang sudah saya try tetapi tiada kesan positive.

Sehingga lah saya kenal Azreen Ahmed , kenal Shaklee. Di sana saya di masukkan ke group ibu2 menyusu. Di beri kata2 semangat yang sangat saya perlukan. Saya ikut semua nasihat ! Thanks God sampai sekarang rezeki Lihan melimpah ruah sehingga perlu beli “Deep Freezer Chest” khas untuk stock EBM.

Disebabkan itu saya tidak pernah henti2 post mengenai Shaklee sbb saya sudah dapat Shaklee effect dlm diri saya supaya rakan2 dlm friendlist saya tahu akan Effect Shaklee.

Terima kasih sebab sudi membaca kisah saya dengan Shaklee .

Ingin mempunyai kisah dengan Shaklee?

Jangan segan bertanya.


#Gelombangshaklee
#Team3
#TaskDay1
#Blessedshakle





Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762





***Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***