Jumlah Paparan Halaman

15 Disember 2015

KRIM SUPER POWER (HERBAL BLEND)

Anda Ada masalah sebegini??

1. MALU BILA BERSALAMAN, TAPAK TANGAN MCM BURUH KASAR?

2. TUMIT MEREKAH SAMPAI NAK PIJAK PUN TERASA SAKIT?

3. KURAP SUSU?
4. GATAL AKIBAT GIGITAN NYAMUK?
5. KESAN JERAWAT?
6. PARUT HODOH?
7. KULIT KERING?
8. ECZEMA?


"Dua hari dah tak ada tumit pecah, saya pun guna sebagai lotion tangan dan kaki, sudah tak kering. Saya juga guna untuk kurap susu baby dan gigitan nyamuk. Setakat ini, BERKESAN " ..









Sahaja nak beritahu yang tidak tahu, ni KRIM POWER, tak payah dah beli yg mahal2, pakai ni cukup. 
Haaa.. dah baca kan testimoni kat atas..sape rasa ada masalh di atas boleh join pm untuk nasihat.
 
yang nak join tempahan boleh sangat lebih-lebih lagi ada promotion ! WOW 

> jangan lepaskan krim ajaib ini.. sangat berguna pada kita..




Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit***