Jumlah Paparan Halaman

17 Ogos 2015

Sayur segar selepas direndam dengan Basic H²

Salam sejahteran Borneo Penisular . Hari ni kita nak share sikit uji kaji masa kita traning basic shaklee aritu di dynasty hotel oleh Master Norita & Suami . Traning yang buat saya power up lagi. Hihi. Sedikit sebanyak info masa traning dah di ajar oleh my beautiful mommy Shaklee Azreen Ahmed. So saya banyak belajar benda baru lagi.

Nampak tak beza besen with(green) or without(blue) basic h² ? Awesome kan~ Biasa kalau sayur yang dah  layu-layu terus buang. Sekarang tidak perlu lagi membazir untuk membuang sayur yang layu tersebut. Sayur tu duit Puan-puan, Tuan-tuan, Cik-cik . Rendam dengan basic Bh² sahaja sudah Segar bugar seperti baru  dipetik.





Saya pengguna Basic H² dan sangt berpuas hati selepas tahu betapa banyak nya kegunaan Basic H² ni kat rumah.

Notakaki: Basic Bh² adalah bahan organik. 100% asli. Saya dah try & amat berpuasa hati.



<3Facebook: Kezia wan
Shaklee ID: 1197756
Emel: ibelieve1902@gmail.com
Contact No: 017 817 3762